Rólunk

Budapes Vet Cargo összetevők:

 Budapest

az otthonunk, ami ideálisan Európa közepe is

VET 

az állatorvos:

Dr. Surányi Lajos

 Cargo


a légi szállító:

Hartyáni Emőke

animalbackground.png

Akik nélkül nem lenne teljes a csapat:

A legjobb SZERVEZŐ:

Igrényi Edina


És a FÖLDI SZÁLLÍTÓ:

Laufer Zsolt – Walti Taxi

Mi öten nem ismerünk lehetetlent! Közös bennünk, hogy élünk halunk az állatokért és szenvedélyünk a munkánk!

A Budapest Vet Cargo állatokat költöztet bárhonnan a világból és bárhova a világba. Legyen szó kutyáról vagy cicáról, tekiről, vagy nyusziról, kicsiről vagy nagyról. Mi vállaljuk, elvisszük és úgy vigyázunk Rá, mintha a sajátunk lenne. Nálunk az állatoké a főszerep, mert semmilyen más árut nem szállítunk!

Dr. Surányi

Az Állatorvostudományi Egyetemen végeztem és több mint 40 éve vagyok állatorvos.

Az egykori Fővárosi Élelmiszeregészségügyi Intézet (ma NÉBIH) vezető fő-állatorvosa voltam 20 évig és azt megelőzően a Mezőgazdasági Minisztériumban dolgoztam 5 évig. Pályám kezdetén Fejér megyében dolgoztam állatorvosként.

Amióta nyugdíjba vonultam a családi vállalkozásunkban tevékenykedem és a környezetemben élőket segítem, ha állatorvosi tanácsra van szükségük.

Kedvenc állataim: Kutyák közül a németjuhász, de nagyon szeretem a macskákat, teheneket és birkákat is.

Emőke

A repülés világa már nagyon fiatalon rabul ejtett, első két munkahelyem MALÉV és a  Lufthansa Cargo volt. Később beutaztam a fél világot és 7 évig éltem az Arab Öbölben. 2006-ben találtam rá az állatszállításra és azóta, túlzás nélkül, a szenvedélyem lett.

Kedvenc állataim: Első sorban a macskák, Csuszka, a 23 éves ékszerteknősünk, a kaméleonok, leguánok, gyíkok, és egyszer majd lesz egy perzsa agárkutyám is!

Edina

Amióta dolgozom, a légiközlekedésben vagyok. Jó pár részlegben megfordultam, magabiztosan állíthatom: én ismerem a légi szállítmányozás minden titkát!
Imádom az állatokat és ki is jövök mindenféle állattal, legyen az szőrös, tollas vagy bármilyen. A családunkban is mindig volt és van kutyánk: Most éppen egy világszép Cavalier! 🙂
Kedvenc állatom: a kutya – uszkár és Cavallier, papagály, hörcsög és … minden más!

Zsolt

2014 januárjában indította a kisállat taxi szolgáltatásomat, a Walti Taxi-t. A nevét egykori és nagyon szeretett Boxer kutyámról, Walterról, kapta.

A Budapest Vet Cargo-val partnerként dolgozunk, én vagyok a “földi” szállítójuk.

Bár minden állatot kedvelek, és szívesen szállítok, a kutyák állnak hozzám a legközelebb.

www.waltitaxi.hu